Elmű-Émász EnergiApp

Elmű-Émász EnergiApp

ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport
5 (1)
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp

Description

Töltse le meg az ismerje és ELMŰ-ÉMÁSZ Hivatalos mobilalkalmazását, amelyet Ön kényelme érdekében az fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – ügyfélszolgálatunkhoz en ligne hasonlóan – bárhonnan bármikor és, pár perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz Kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen être az ügyfélszolgálatunkon en ligne est Használt felhasználónevével jelszavával és, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben!

Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti un korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet un mértékével fogyasztás, valamint lehetősége van számlái megtekintésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére en ligne számlái és, bankkártyával történő kiegyenlítésére. Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását est, Így megváltoztathatja jelszavát, új e-mail CIMET adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új fogyasztási helyeket est hozzáadhat profiljához.

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb Eso ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, Amennyiben un helymeghatározás funkcio engedélyezve van, automatikusan felajánljuk un legközelebbit, Sot segíti megtervezni az irodába un legoptimálisabb útvonalat. Ha pedig élőszóban beszélne az-ELMŰ EMASZ de la munkatársainkkal, EGY gombnyomással indíthat telefonhívást un appel Centerünk fêlé. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, Így hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

Előrefizetős Mero feltöltés:

Előrefizetős mérőjét akár otthonából est, néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak un feltöltés összegét Kell kiválasztania jóváhagynia és, Majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. Un sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc Mulva megkapja un feltöltő kódot.

Elektronikus számla:

Igényelje elektronikus számla szolgáltatásunkat, kezelje számláit kényelmesen és, gyorsan és. A továbbiakban az applikáción vagy az en ligne ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről minden esetben e-MailT küldünk, Így nem kell un várnia de kézbesítésre.

Időpontfoglalás:

Mostantól egyszerűen tud időpontot foglalni, Amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda, az ügytípus megadása és után megjelenítjük un kiválasztott iroda szabad időpontjait, melyekből Szabadon kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Un adatait de foglalása est megtekintheti, módosíthatja, vagy lemondhatja az applikáción keresztül.

Közvilágítási hibabejelentő:

Ezen funkcio segítségével gyorsan, egyszerűen regisztráció nélkül est-bejelentheti az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport ALTAL üzemeltetett közvilágítás hibáit. Az alkalmazás EGY naprakész adatbázis segítségével beazonosítja, hogy un bejelentés helyén az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport-e un közvilágítás üzemeltetője, Amennyiben más Szolgáltató az Illetékes, EGY Errol felugró ablakban informálja un felhasználót. Budapest területén un közvilágítást un BDK (Budapesti Dísz- de Közvilágítási Kft.) Üzemelteti, ezen hibákat rendszerünk sajnos nem Tudja fogadni. Amennyiben azt tapasztalja, hogy un EGY közterületen, vagy több lámpa nem világít, néhány gombnyomással megadhatja un hibabejelentés legfontosabb információit: un jellegét de Hiba, pontos helyét (akár begépeléssel, akár un jel GPS segítségével). Ha kidőlt lámpaoszlopot LAT (pl egy. Baleset, vagy fakidőlés miatt), le fotózza az alkalmazás segítségével Jó fényviszonyok között, hogy Ezzel est un megkönnyítse elhárítását de Hiba. Ha pedig megjegyzést szeretne fűzni un bejelentéshez, azt est könnyedén megteheti. A hibabejelentést un e-mail beépített telefon kliensével küldi el un programme.

Köszönjük, hogy az alkalmazás használatával segíti un munkánkat!

Vous pouvez télécharger Elmű-Émász EnergiApp gratuit pour Android. Veadug.com - portail international multiplateforme de jeux et applications mobiles. Télécharger Elmű-Émász EnergiApp gratuit du développeur ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport et utilisez-la avec plaisir.

Lire la suite

Informations supplémentaires

  • Licence Gratuit
  • Nécessite Android 5.0 ou version ultérieure
  • Catégorie Professionnel
  • Développeur ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport
  • Classification du contenu 3+