Elmű-Émász EnergiApp

Elmű-Émász EnergiApp

ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport
5 (1)
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp

Descrizione

Töltse le és ismerje meg az ELMU-ÉMÁSZ Hivatalos mobilalkalmazását, amelyet AZ su kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – in linea ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen essere az ügyfélszolgálatunkon online è használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben!

Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti un korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet un mértékével fogyasztás, valamint lehetősége van számlái megtekintésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online, bankkártyával történő kiegyenlítésére. Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását è, IgY megváltoztathatja jelszavát, Új e-mail CIMET adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új fogyasztási helyeket è profiljához hozzáadhat.

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb ESO ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, Amennyiben un helymeghatározás funkció engedélyezve van, automatikusan felajánljuk un legközelebbit, sot segíti megtervezni az irodába un legoptimálisabb útvonalat. Ha pedig élőszóban beszélne az ELMU-EMÁSZ ügyfélszolgálati munkatársainkkal, EGY gombnyomással indíthat telefonhívást un Fele chiamata Centerünk. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, Igy hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

Előrefizetős MERO feltöltés:

Előrefizetős mérőjét Akar otthonából è, néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak un feltöltés összegét kell kiválasztania és jóváhagynia, Majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. Un sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc mulva megkapja un feltöltő kódot.

Elektronikus számla:

Igényelje elektronikus számla szolgáltatásunkat, és kezelje számláit kényelmesen, és gyorsan. Un továbbiakban az applikáción vagy az linea ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről Minden esetben e-mailt küldünk, Igy nem kell un Varnia kézbesítésre.

Időpontfoglalás:

Mostantól egyszerűen tud időpontot foglalni, Amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda, és az ügytípus megadása után megjelenítjük un kiválasztott iroda Szabad időpontjait, melyekből szabadon kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Un adatait foglalása è megtekintheti, módosíthatja, vagy lemondhatja az applikáción keresztül.

Közvilágítási hibabejelentő:

Ezen funkció segítségével gyorsan, egyszerűen regisztráció nélkül IS bejelentheti az ELMU – ÉMÁSZ Társaságcsoport Altal üzemeltetett közvilágítás hibáit. Az alkalmazás egy naprakész adatbázis segítségével beazonosítja, hogy un bejelentés helyén az ELMU – ÉMÁSZ Társaságcsoport-e un közvilágítás üzemeltetője, Amennyiben más Szolgáltató az illetékes, Errol EGY felugró ablakban informálja un felhasználót. Budapest területén un közvilágítást un BDK (Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.) Üzemelteti, ezen hibákat rendszerünk sajnos nem tudja fogadni. Amennyiben AZT tapasztalja, hogy un közterületen egy, vagy több LAMPA nem világít, néhány gombnyomással megadhatja un hibabejelentés legfontosabb információit: un Hiba jellegét, pontos helyét (Akar begépeléssel, Akar un JEL segítségével GPS). Ha kidőlt lámpaoszlopot lát (pl. EGY baleset, vagy fakidőlés Miatto), fotózza Le az alkalmazás segítségével Jó fényviszonyok között, hogy Ezzel è megkönnyítse un elhárítását Hiba. Ha pedig megjegyzést szeretne fűzni un bejelentéshez, l’AZT è megteheti könnyedén. Un hibabejelentést una e-mail telefon beépített kliensével küldi el un programma.

Köszönjük, hogy az alkalmazás használatával segíti un munkánkat!

Puoi download Elmű-Émász EnergiApp gratis per Android. Veadug.com - portale multipiattaforma internazionale dei giochi e applicazioni mobili. Download Elmű-Émász EnergiApp gratis dallo sviluppatore ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport e usala con piacere.

Ulteriori informazioni

Altre informazioni

  • Licenza Gratis
  • È necessario Android 5.0 e versioni successive
  • Categoria Affari
  • Sviluppatore ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport
  • Classificazione contenuti 3+