Balkanweb

Balkanweb

Balkanweb
5 (1)
  • Balkanweb
  • Balkanweb
  • Balkanweb
  • Balkanweb
  • Balkanweb

Beschrijving

BalkanWeb, QE nga krijimi i saj në shkurt të vitit 2000 është faqja kryesore e lajmeve për Shqipërinë, e cila i përcjell lajmet me foto DHE video në Kohe Reale. Mbulon me lajme të gjithë shqipërinë dhe rajonin, ajo i përfshin të gjitha kategoritë: Shqipëri, politik, Kosove, sociale, ekonomi, sport, kronika, Nieuws me erts, periferi, Rajon, bota, Analiza, intervista, kulture, teknologji, informatikë, sondazhe, forum, blog, diskutime, horoskop, parashikimi i motit, balkanweb tv, fotogaleri ETj.

U kunt Balkanweb gratis downloaden voor Android. Veadug.com - internationaal multiplatform portaal voor mobiele applicaties en games. Download Balkanweb gratis van de ontwikkelaar Balkanweb en gebruik het met plezier.

Meer informatie

Aanvullende informatie

  • Licentie Gratis
  • Vereist Android 4.0 en hoger
  • Categorie Nieuws en tijdschriften
  • Ontwikkelaar Balkanweb
  • Beoordeling van content 18+