Elmű-Émász EnergiApp

Elmű-Émász EnergiApp

ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport
5 (1)
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp

Opis

Töltse le és ismerje meg az ELMŰ-ÉMÁSZ hivatalos mobilalkalmazását, amelyet az na kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – Online ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor par perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen być az ügyfélszolgálatunkon online jest használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben!

Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet fogyasztás mértékével, valamint lehetősége van számlái megtekintésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online bankkártyával történő kiegyenlítésére. Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását jest Igły megváltoztathatja jelszavát UJ e-mail címet adhat meg, rögzítheti új telefonszámát, illetve új fogyasztási helyeket jest hozzáadhat profiljához.

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb ESO ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, amennyiben helymeghatározás funkció engedélyezve van, automatikusan felajánljuk legközelebbit, SOT segíti megtervezni az irodába legoptimálisabb útvonalat. Ha pedig élőszóban beszélne AZ ELMŰ-EMÁSZ ügyfélszolgálati munkatársainkkal, egy gombnyomással indíthat telefonhívást Fele połączeń Centerünk. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, Igły hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

Előrefizetős Mero feltöltés:

Előrefizetős mérőjét Akar otthonából jest néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak feltöltés összegét Kell kiválasztania és jóváhagynia, majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. Sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc Mulva megkapja feltöltő kódot.

Elektronikus számla:

Igényelje elektronikus számla szolgáltatásunkat, ES kezelje számláit kényelmesen, ES gyorsan. Továbbiakban az applikáción vagy az Internecie ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről Minden esetben e-mailt küldünk, Igły nem Kell várnia kézbesítésre.

Időpontfoglalás:

Mostantól egyszerűen tud időpontot foglalni, amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda, és az ügytípus megadása után megjelenítjük kiválasztott iroda Szabad időpontjait, melyekből szabadon kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Foglalása adatait jest megtekintheti, módosíthatja, vagy lemondhatja az applikáción keresztül.

Közvilágítási hibabejelentő:

Ezen funkció segítségével gyorsan, egyszerűen regisztráció nélkül znaczy bejelentheti az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport Altal üzemeltetett közvilágítás hibáit. Az alkalmazás egy naprakész adatbázis segítségével beazonosítja, hogy bejelentés helyén az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport-e a közvilágítás üzemeltetője, amennyiben más Szolgáltató az illetékes Errol egy felugró ablakban informálja felhasználót. Budapeszt területén się közvilágítást BDK (Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.) Üzemelteti, ezen hibákat rendszerünk sajnos nem tudja fogadni. Amennyiben AZT tapasztalja, hogy közterületen egy, vagy több Lampa nem világít, néhány gombnyomással megadhatja hibabejelentés legfontosabb információit: a hibiskusowy jellegét, helyét Pontos (Akar begépeléssel, Akar na Jel segítségével GPS). Ha kidőlt lámpaoszlopot LAT (pl. EGY baleset, vagy fakidőlés miatt) fotózza le AZ alkalmazás segítségével jó fényviszonyok között, hogy ezzel jest megkönnyítse elhárítását hiba. Ha pedig megjegyzést szeretne fűzni bejelentéshez, AZT jest könnyedén megteheti. Hibabejelentést telefon beépített e-mail kliensével küldi el program.

Köszönjük, hogy az alkalmazás használatával segíti munkánkat!

Możesz pobierz darmowe Elmű-Émász EnergiApp na Android. Veadug.com - międzynarodowy multiplatformowy portal aplikacji i gier mobilnych. Pobierz Elmű-Émász EnergiApp za darmo od dewelopera ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport i korzystaj z przyjemnością.

Więcej informacji

Dodatkowe informacje

  • Licencja Darmowa
  • Wymaga Android 5.0 i nowsze
  • Kategoria Dla firm
  • Deweloper ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport
  • Ocena treści 3+