PlanPlus

PlanPlus

Contrast d.o.o.
5 (1)
  • PlanPlus
  • PlanPlus
  • PlanPlus
  • PlanPlus
  • PlanPlus

Opis

PlanPlus je digitalna mapie sa poslovnim katalogom koja Vas vodi kroz mrežu puteva i ulica svih naseljenih mesta Srbije. Sadrži precizne i detaljne mape i bazu javnih objekata sa tačnom lokacijom i dodatnim informacijama.

PlanPlus aplikacija je potpuno besplatna! Ne sadrži Reklame I Dodatne sadržaje. Ne zahteva kreiranje naloga i prijavu korisnika.

Aplikacija omogućava Prikaz mape u 2,5D perspektivi, koji se moze lako vratiti na Standardní Prikaz jednim klikom.

PlanPlus aplikacija koristi veliku bazu adresa i javnih i poslovnih objekata koja se redovno ažurira. Unesite u pretragu naziv ulice ili objekta i dobićete njegovu lokaciju na MAPI sa dodatnim informacijama.

Za zadati rozpocząć i cilj odaberite način prevoza i dobićete najkraći umieścić sa detaljima kretanja. Kod najkraćeg puta automobilom, pored uobičajenih uputstava o kretanju, dobićete i detalje o naplati putarine. Opcija najkraćeg puta gradskim prevozom će ponuditi sve optimalne varijante koje postoje sa Listom linija prevoza, stanica i dužina pešačenja između stanica.

Możesz pobierz darmowe PlanPlus na Android. Veadug.com - międzynarodowy multiplatformowy portal aplikacji i gier mobilnych. Pobierz PlanPlus za darmo od dewelopera Contrast d.o.o. i korzystaj z przyjemnością.

Więcej informacji

Dodatkowe informacje