Elmű-Émász EnergiApp

Elmű-Émász EnergiApp

ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport
5 (1)
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp
  • Elmű-Émász EnergiApp

Descriere

Töltse Le és az ismerje meg ELMŰ-ÉMÁSZ Hivatalos mobilalkalmazását, amelyet AŽ kényelme érdekében fejlesztettünk! Az applikáció segítségével – online ügyfélszolgálatunkhoz hasonlóan – bárhonnan és bármikor, pár perc alatt elintézheti az áramszolgáltatáshoz kapcsolódó ügyeit. Jelentkezzen fi az ügyfélszolgálatunkon on-line este Használt felhasználónevével és jelszavával, vagy regisztráljon néhány egyszerű lépésben!

Az applikáció segítségével beküldheti villanyórája aktuális mérőállását, megtekintheti un korábban rögzített mérőállásait, ezáltal mindig tisztában lehet un mértékével fogyasztás, valamint lehetősége van számlái megtekintésére, aktuális egyenlegének lekérdezésére és számlái online bankkártyával történő kiegyenlítésére. Az alkalmazás lehetővé teszi regisztrációs adatai módosítását este, jelszavát így megváltoztathatja, Új de e-mail CIMET adhat meg, rögzítheti Új telefonszámát, illetve Új fogyasztási helyeket este profiljához hozzáadhat.

Ügyfélszolgálat-keresőnkkel azonnal megtalálhatja az Önhöz legközelebb eso ügyfélszolgálati irodánkat. Kényelme érdekében, amennyiben un helymeghatározás funkció engedélyezve van, automatikusan felajánljuk un legközelebbit, SOT segíti megtervezni az irodába un legoptimálisabb útvonalat. Ha pedig élőszóban beszélne az ELMŰ-EMÁSZ ügyfélszolgálati munkatársainkkal, egy gombnyomással indíthat telefonhívást un apel Fele Centerünk. Az alkalmazásunkat folyamatosan fejlesztjük, így hamarosan újabb funkciókkal bővül az intézhető ügyeik listája.

Előrefizetős Mero feltöltés:

Előrefizetős mérőjét Akar otthonából este, néhány kattintással feltöltheti. Önnek csak un feltöltés összegét Kell kiválasztania és jóváhagynia, majd az összeget bankkártyával kiegyenlítenie. Un sikeres fizetés visszaigazolása után néhány perc Mulva megkapja un feltöltő kódot.

Elektronikus számla:

Igényelje elektronikus számla szolgáltatásunkat, és kezelje számláit kényelmesen, és gyorsan. Un továbbiakban az applikáción vagy az on-line ügyfélszolgálatunkon tekintheti meg e-számláit, amelyek elkészültéről Minden esetben e-mailt küldünk, így nem kell un várnia kézbesítésre.

Időpontfoglalás:

Mostantól egyszerűen TUD időpontot foglalni, amennyiben személyes ügyintézésre van szüksége. Az iroda, és az ügytípus megadása után megjelenítjük un kiválasztott iroda Szabad időpontjait, melyekből szabadon kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. Un adatait foglalása este megtekintheti, módosíthatja, vagy az lemondhatja applikáción keresztül.

Közvilágítási hibabejelentő:

Ezen funkció segítségével gyorsan, egyszerűen regisztráció nélkül este bejelentheti az ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport Altal üzemeltetett közvilágítás hibáit. Az alkalmazás egy naprakész adatbázis segítségével beazonosítja, hogy az un bejelentés helyén ELMŰ – ÉMÁSZ Társaságcsoport-e un közvilágítás üzemeltetője, amennyiben Más Szolgáltató az illetékes, Errol egy felugró ablakban informálja un felhasználót. Budapest területén un közvilágítást un BDK (Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft.) Üzemelteti, ezen hibákat rendszerünk sajnos nem tudja fogadni. Amennyiben azt tapasztalja, hogy o közterületen egy, vagy több lámpa nem világít, néhány gombnyomással megadhatja un hibabejelentés legfontosabb információit: o hiba jellegét, helyét Pontos (Akar begépeléssel, AKAR un jel segítségével GPS). Ha kidőlt lámpaoszlopot LAT (pl. Egy baleset, vagy fakidőlés miatt), fotózza le az alkalmazás segítségével jó fényviszonyok között, hogy ezzel este megkönnyítse un elhárítását hiba. Ha pedig megjegyzést szeretne fűzni un bejelentéshez, AZT este megteheti könnyedén. Un hibabejelentést un telefon beépített de e-mail kliensével küldi el un program.

Köszönjük, hogy az alkalmazás használatával segíti un munkánkat!

Puteți descărca gratuit Elmű-Émász EnergiApp pentru Android. Veadug.com - portal internațional multiplatform de aplicații și jocuri mobile. Descărcați Elmű-Émász EnergiApp gratuit de dezvoltatorul ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport și utilizați-l cu plăcere.

Afișați mai mult

Informații suplimentare

  • Licență Gratuit
  • Necesită Android 5.0 sau o versiune ulterioară
  • Categorie Afacere
  • Dezvoltator ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport
  • Evaluarea conținutului 3+